27 Temmuz 2007 Cuma

Bodrum Bodrum ve Güllük

Arkadaşlar senelik iznim dolayısıyla 2 hafta aranızda olmayacağım. Bu süre zarfında bana akcivi@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Düzenli olmasa da e-maillerimi zaman zaman çek etmeye çalışacağım.

Bodrum-Güllük civarlarında geçirmeyi planladığım tatil sonrası inşallah Ege Denizi av ve balık fotoğraflarıyla birlikte görüşmek üzere...

Hepiniz hoşçakalın!

23 Temmuz 2007 Pazartesi

21 TEMMUZ 2007

21 Temmuz Cumartesi akşam 19:00 civarında yola çıktık Cengiz, Murat ve Tolga ile birlikte. Tolga canlı kurt çıkarmış, ilave yem olarak sardalyalerimiz de hazır olarak gün batımında Tırtar Marina’da kayaların üzerindeydik. Gidişimiz çok ama çok iddialıydı, sabahlama planlarımıza istinaden takımlarımızın yanı sıra yiyecek ve içeceklerle birlikte sanki bir hafta kamp yapmaya gelmiş gibiydik.

Kayaların üzerinde Tolga ve Murat lagos için sardalyaları sererken Cengiz ve ben de kurtlarla şansımızı denemeye başladık. Dibin kum ve taşlık olmasından ötürü çok fazla yedek takım yapma gereksinimi duymamıştık ancak hemen hemen attığımız her olta çekerken kıyıya yakın yerlerde takılıyordu. Ne kadar hızlı çekersek çekelim buna mani olamadık ve bir süre sonra yer değiştirmeye karar verdik. Bu arada sert esen gün doğusu da hiç azalacağa benzemeyince benim umutlarım kararmaya başladı.


Marina’nın uzun mendireğinin ucunda da değişen pek birşey olmadı ve biz yine balık tutmaktan çok olta bağlamakla uğraştık. Durumdan çabucak sıkılan ben pes ederek gece yarısına doğru dönmeye karar verdim. Bu zaman zarfında sadece Murat bir mırmır ve iki küçük sargoz yakalamıştı. Benden sonra diğer üç arkadaş azimle devam etmişler ve hatta sabahta Mersin tarafındakı Marina’da denemişler şanslarını. Neyseki şansları birazcıkta olsa açılmış ve en azından ortaya karışık birşeyler çıkmış ;)



















Google